Over ons

Gezondheidscentrum Scheepswerf wil een multidisciplinair centrum zijn voor kinderen en jeugdigen en hun ouders, niet alleen voor curatieve hulp, maar ook als expertisecentrum voor complexe problematiek en een complexe hulpvraag, als ook leefstijlprogramma’s als ook preventieve programma’s. Jong geleerd is oud gedaan.

Het Kindercentrum biedt advies, onderzoek en behandeling op maat aan kinderen en jeugdigen van 0-17 jaar en hun ouders in Leidschendam- Voorburg en de omliggende wijken van Den Haag. Soms vervult het een regionale functie.

Preventie maakt ook onderdeel uit van de mogelijkheden in het centrum. Dit om aandoeningen en problemen in de toekomst te voorkomen.

De kracht van het Kindercentrum is dat er vanuit één locatie samengewerkt wordt. Niet alleen onder één dak, maar ook echt samen. De hulpvraag, als deze uitgebreider is, wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Alles is erop gericht om het kind zo optimaal mogelijk te laten functioneren in het dagelijks leven. De juiste zorg op de juiste plaats, onder één dak.

De behandeling, waarbij het kind in zijn omgeving centraal staat, vindt plaats binnen de praktijk, op school en/of aan huis.

Ons team

Wij stellen ons graag aan u voor. Klik op een portret om verder te lezen.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Angelique - 2023-07-13 -FullSizeRender

Angelique van den Kerkhoff

Jeugd(GGZ) Psycholoog               Angelique is Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP/...