Cooking Workshop op 25 februari en/of 18 maart en 1 en/of 8 april 2022

 

Ontdek hoe veelzijdig de vegetarische keuken kan zijn. Gedurende deze kookworkshop bereid je een volledig 3-gangen vegetarische menu, inclusief heerlijk dessert.
Wij bieden twee verschillende workshops sessies:

  • Vrijdag 25 februari en/of vrijdag 18 maart 2022
  • Vrijdag 1 april en/of vrijdag 8 april 2022

In beide kookworkshops, waarbij u verschillende vegetarische gerechten zal bereiden. je kunt je inschrijven voor één of beide workshops. De kookworkshop begint om 18.00 en eindigt rond 22.00

 

Programma

Na ontvangst, krijgt u uitleg over hoe u kunt koken vegetarische op een gebalanceerde en verantwoorde manier. Vegetarische eten is niet makkelijk en vereist handvatten.
In de cursus krijgt u handvatten om op een verantwoord en gebalanceerde manier vegetarische te eten.

Daarna krijgt u informatie over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa 8, onder deskundige begeleiding aan de slag. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het dessert. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met een huisgemaakt dessert. Alle recepturen zijn digitaal beschikbaar zodat men de avond thuis nogmaals kan beleven.

Kosten: Een workshop kost 75 euro inclusief BTW en dranken (plat en bruisend mineraalwater, witte en rode huiswijn).
Inschrijving voor twee workshops(duo pack) kost 115 euro (package prijs).

Inschrijving formulier: https://forms.gle/C6LrnycY7b12TezR8

Ons deskundige team:

Je wordt begeleid door Ekta Singh en Berenice Jaime.

Ekta Singh is gecertificeerd plantaardig gezondheidscoach en ontwikkelaar van veganistische recepten. Haar coaching richt zich op afvallen, zelfzorg en stressmanagement.
Berenice is een geregistreerd leefstijldiëtist met een focus op de mens. Haar benadering is holistisch en als paramedicus helpt ze patiënten met diabetes, lever- en gastro-enterologische aandoeningen.

*let op – mochten de Covid maatregelen doorgaan, dan wordt de kookworkshop naar een latere datum ingepland. Mochten er wijzigingen zijn in de Covid maatregelen, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

 

Vragen? Stuur een mail naar Berenice:

 b.jaime@dietheek.nl

Locatie: Scheepswerf 18, 2265 Leidschendam
Reserveer 1 workshop of een duo pack
Beide sessies zijn in Engels & Nederlands
Inschrijving  b.jaime@dietheek.nl of via Whatsapp 06-15212595